follow us at Facebook

Cook 'n Style

Op zoek naar en cadeau of fijne keuken accessoire: bij Cook'n Style helpen we u verder!

Glazen in diverse maten Scott ZwieselLe Creuset hartjespanHerder ontbijtmessenhandig te hanteren keukenmeslederen keukenschorten

Scanpan Impact braadslede met rooster 42 x 26 cm RVS

Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie en in de oven te gebruiken van €119,00 voor €69,00 in de aanbieding

Scanpan Impact braadslede

Bunzlau Theepotten

Fijne sterke theepotten van Bunzlau, sfeervol, handbeschilderd uit Polen met diverse designs: Van 0,9 liter ; 1,6 liter ; 2 liter vanaf €35,00,00 
Bunzlau

Nieuwe lijn in Bakpannen 'pan..moi' bij Cook 'n Style

pan.à.moi      pan.à.moi  

pan.à.moiBraadpan / frypan met Ø 24 cm €69,00 

Braadpan / frypan met Ø 28 cm €79,00

Deksel is optioneel Ø 28 cm voor €29,00

Vispan/ Fishpan 38x26 cm voor €109,00

Sauteerpan met Ø 28 cm €109,00

Grillpan 28x28 cm voor  €89,00

  

 

 

pan.à.moi

 

Deze licht gietijzeren pan warmt snel op, geleidt de warmte gelijkmatig en behoudt de opgenomen warmte voor lange duur. De pan heeft de beste anti-aanbaklaag 'Excalibur'  en biedt een perfecte pan voor het schroei-, braad- en bakproces.

Reinigen gaat eenvoudig, de collectie is vaatwasbestendig, maar geniet en langere levensduur wanneer het met de hand gewassen wordt. Was de pan na afkoelen met een zachte spons en plaats de pan nooit onmiddellijk onder koud water.

 


De producten gaan levenslang mee mits ze correct gebruikt worden en niet in de vaatwasser worden gewassen. De gelimiteerde levenslange garantie dekt geen schade die door oververhitting of incorrect gebruik werd veroorzaakt. Schade door verkeerd gebruik, ongebruikelijke slijtage of ongeluk behoren niet tot deze garantie.

 

Voor het beste advies van de eigenaar over kwaliteitsproducten in de keuken:

Over potten en pannen, keukengerei, keukenmachines en originele cadeaus van grote merken. 


Kom eens langs in onze stijlvolle veelzijdige kookwinkel in Watergraafsmeer. Laat u verrassen door mooie, leuke en handige artikelen, voor zowel de hobbykok, de thuisgebruiker als de professionele kok want voor de één is koken een hobby, voor de ander een vak. 


Gericht advies, een goede service en vriendelijke assistentie staan bij ons centraal. Onze producten hebben een ding gemeen: de beste prijs / kwaliteitverhouding. Van wokken tot aardappelschilmesjes, van snijplanken tot keukenrobots.

 

 

Op de site staat een greep uit het assortiment.  Voor uw specifieke wensen en vragen over producten, prijzen en voorraad kunt u contact met ons opnemen. Ons adres is Helmholtzstraat 58  in Amsterdam.

 

LikeLike ons op facebook!